FAQ

Wie organiseert?

Inspire Healthcare is een initiatief van In4care  dat georganiseerd wordt samen met  Poolstok, Zorgnet-Icuro,  Domus Medica, imec istart en BHIC

We vinden het belangrijk om de krachten te bundelen en zo ook te zorgen voor meer synergie in het zorginnovatielandschap.

Wat?

Inspire Healthcare is allesbehalve een traditioneel congres. De stijl en sfeer is informeel en ongedwongen. Plof ook gerust in één van de zitzakken neer, of in het ballenbad-meeting point. We willen een setting creëren die het mogelijk maakt zoveel mogelijk inspiratie op te doen, informatie te verzamelen en met mensen in contact te komen uit diverse sectoren. Omdat innovatie en de toekomst van de gezondheidszorg nu eenmaal iets is van mensen voor mensen.

Wanneer?

Vrijdag 6 december van 9.00-17.00u 

(Opgelet: de ontbijtsessie #behealth #benurse Influencers Meeting start om 7u30)

Waar?

Congrescentrum Ter Elst, Kattenbroek 2650 Edegem (Antwerpen)

Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Wegbeschrijving? 

Vanuit Gent - Brussel: E19, afrit nr.7 te Kontich, signalisatie Antwerpen blijven volgen, men passeert dan twee kruispunten met verkeerslichten. Na ongeveer 1 km, het eerste straatje aan de linkerkant voor "Aveve".  (ingang Kattenbroek) 

Vanuit Nederland:  Ring rond Antwerpen - afrit nr: 4: Mortsel/ Berchem/Lier. Bovenaan de afslag slaat u links af en neemt u het uiterst rechtse rijvak, u gaat dan meteen weer rechts (richting Kontich). U blijft deze hoofdweg, Prins Boudewijnlaan, volgen.(N173) Na ongeveer 5 km merkt u een GB en lunchgarden, hierna volgt nog één verkeerslicht.  500 meter verder neem het straatje rechtsaf juist na het Tuincentrum AVEVE. (Ingang via Kattebroek) 

Openbaar Vervoer : Neem vanaf Antwerpen Centraal Station of Antwerpen – Berchem buslijn 32 en stap uit bij de laatste halte op de Prins Boudewijnlaan. Ter Elst is dan nog tiental minuten lopen in de richting van Kontich 

Programma?

Het volledige  programma kan je hier vinden. We hebben gekozen voor het "festivalprincipe", er zal nl. steeds op verschillende plaatsen/podia/stages iets te doen zijn, zodat iedereen aan zijn of haar trekken komt.

Voor wie?

Voor iedereen die de levenskwaliteit en in het bijzonder de zorg beter, warmer wil maken en zich wil laten inspireren door meer dan 500 andere zorghelden en health pioniers uit binnen en buitenland. 

Inschrijven?

Inschrijven kan via deze link tot en met 1 december. Opgelet, voor bepaalde sessies zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Maximum aantal deelnemers = 500.

Kostprijs?

Leden van In4care, Poolstok, Domus Medica, Zorgnet-Icuro, imec istart en BHIC betalen €100 voor een inkomicket.

Diezelfde leden betalen €300 voor een stand op de belevenisbeurs (inclusief 2 deelnemers)

Niet leden betalen €250 voor een inkomticket en €750 voor een stand (inclusief 2 deelnemers)

Hoe betalen?

* Leden van In4care kunnen betalen met In4care coins (1 coin). Instructies hieromtrent: https://www.in4care.be/in4careinside 

* Alle andere tickets kunnen onmiddellijk online of per overschrijving betaald worden. 

Nog vragen?

Contacteer ons via nico.defauw@in4care.be of 0488 998410 (Nico De fauw - Directeur In4care)

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x