FAQ

Wie organiseert?

Inspire Healthcare is een event dat georganiseerd wordt door  In4care, Rockstart, Poolstok en Domus Medica. We vinden het belangrijk om de krachten te bundelen en zo ook te zorgen voor meer synergie in het zorginnovatielandschap in en tussen Vlaanderen en Nederland.

Wat?

Inspire healthcare is allesbehalve een "congres". De stijl en sfeer is informeel en ongedwongen. Plof ook gerust in één van de zitzakken neer, of in het ballenbad-meeting point. We willen een setting creëren die het mogelijk maakt zoveel mogelijk inspiratie op te doen, informatie te verzamelen en met mensen in contact te komen uit diverse sectoren. Omdat innovatie en de toekomst van de gezondheidszorg nu eenmaal iets is van mensen voor mensen.

Wanneer?

Vrijdag 7 december van 9.00-17.00u 

(Opgelet: de ontbijtsessie #behealth #benurse Influencers Meeting start om 7u30)

Waar?

Congrescentrum Ter Elst, Kattenbroek 2650 Edegem (Antwerpen)

Er zijn voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Wegbeschrijving? 

Vanuit Gent - Brussel: E19, afrit nr.7 te Kontich, signalisatie Antwerpen blijven volgen, men passeert dan twee kruispunten met verkeerslichten. Na ongeveer 1 km, het eerste straatje aan de linkerkant voor "Aveve".  (ingang Kattenbroek) 

Vanuit Nederland:  Ring rond Antwerpen - afrit nr: 4: Mortsel/ Berchem/Lier. Bovenaan de afslag slaat u links af en neemt u het uiterst rechtse rijvak, u gaat dan meteen weer rechts (richting Kontich). U blijft deze hoofdweg, Prins Boudewijnlaan, volgen.(N173) Na ongeveer 5 km merkt u een GB en lunchgarden, hierna volgt nog één verkeerslicht.  500 meter verder neem het straatje rechtsaf juist na het Tuincentrum AVEVE. (Ingang via Kattebroek) 

Openbaar Vervoer : Neem vanaf Antwerpen Centraal Station of Antwerpen – Berchem buslijn 32 en stap uit bij de laatste halte op de Prins Boudewijnlaan. Ter Elst is dan nog tiental minuten lopen in de richting van Kontich 

Programma?

Het volledige  programma  kan je hier vinden. We hebben gekozen voor het "festivalprincipe", er zal nl. steeds op verschillende plaatsen/podia/stages iets te doen zijn,zodat iedereen aan zijnof haar trekken komt.

Voor wie?

Voor iedereen die de zorg beter, menselijker wil maken en wil zich laten inspireren door meer dan 500 andere zorghelden en health pioniers uit binnen en buitenland. 

Inschrijven?

Inschrijven kan via deze link tot en met 1 december. Opgelet, voor bepaalde sessies zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Maximum aantal deelnemers = 500.

Kostprijs?

Leden van In4care, Poolstok en Rockstart betalen slechts  €50

Diezelfde leden betalen voor een stand €250 (inclusief 2 deelnemers)

Hoe betalen?

Na het invullen van je inschrijvingsformulier ontvang je een bevestigingsmail met de nodige gegevens om de betaling te verrichten. Alle betalingen verlopen via overschrijving. Vergeet niet je naam + inschrijvingsnummer te noteren bij de overschrijving.

Nog vragen?

Contacteer ons via info@in4care.be  of 0488 998410 (Nico De fauw - Directeur In4care)

Inspire Healthcare Event 2019
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x