Inspire Healthcare?

Ben je actief in de ziekenhuiswereld, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, bijzondere jeugdzorg of in een voorziening voor mensen met een beperking?  Wil je de vinger aan de innovatie-pols houden? Inspiratie vinden om je organisatie toekomstbestendig maken? 
Of lever je met je start-up of onderneming innovatieve diensten/producten aan de zorgsector? Wil je in contact komen met sleutelfiguren uit zorg en welzijn?


#getinspired #getconnected 


Laat je tijdens het zorginnovatiefestival prikkelen door verrassende sprekers uit binnen -en buitenland, ontmoet  er andere zorghelden en health pioniers op de belevenisbeurs met 75 standen, put inspiratie uit de beste praktijken uit de zorgsector, dompel je onder in ethische vraagstukken en geniet van optredens van de bovenste plank.


Wat vinden onze deelnemers van Inspire healthare?


"Wat een super even: inspirerend, verbindend, hartelijk én fun (zelfs muzikaal)


"The best event in Flanders healthcare to date!"


“Zeer dynamisch event! Veel cases van aanpak in de zorg en dus een erg praktische insteek. We hebben gehoord hoe de zorg zich zal moeten organiseren in de toekomst. En vooral gezien wat een invloed de digitale evolutie heeft in de zorg!”


 "Ik heb nog geen enkele netwerkorganisatie meegemaakt, die zo enthousiasmerend en inspirerend werkt als In4care."


"Inspire Healthcare creëert een open mind voor de zorg van morgen. Zo veel innovatieve projecten 'op een bordje gepresenteerd': Dit helpt om up to date te blijven!
Inspire Healthcare?
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x